Site Loader
CT u Specijalističkom centru ZU "FOCUS MEDICA" Doboj

U Specijalističkom centru ZU “FOCUS MEDICA” Doboj, od aprila mjeseca dostupna su ČETIRI nova radiološka kabineta.

Dobojska zdravstvena ustanova postala je bogatija za nove, savremene radiološke uređaje i to: magnetna rezonanca (MR), kompjuterizovana tomografija (CT), digitalni MAMOGRAF i digitalni RENDGEN.

ZU “FOCUS MEDICA” Doboj, osnovana je 2017. godine. U našoj ustanovi, do sada, smo obavljali usluge iz porodične medicine, konsultativno-specijalističkih pregleda, laboratorije, pedijatrijske patronaže, ultrazvuka i kolor doplera. Danas, naš rad obavljamo u sasvim novom objektu, gdje smo u prizemlju locirali specijalističko-radiološki centar sa savremenim uređajima magnetna rezonanca (MR), kompjuterizovana tomografija (CT), digitalni mamograf, digitalni rendgen i ultrazvuk sa kolor doplerom.“, naveo je vlasnik ustanove, specijalista radiolog dr Obrad Jović.

Ne samo za građane Doboja, nego i za stanovnike svih okolnih gradova, ovaj savremeno opremljen specijalističko-radiološki centar je veliki doprinos u postizanju većeg kvaliteta zdravstvenih usluga.

Brendirani uređaji sa naprednom tehnologijom i odličnim kvalitetom snimka, uz očitavanje snimaka od strane iskusnog doktora Jovića, garant je da ćete dobiti kvalitetnu uslugu.

 

O Specijalističkom centru ZU “FOCUS MEDICA” Doboj, više informacija možete pogledati na stranici www.focusmedica-doboj.com

 

 

Post Author: admin