Site Loader
Focus medica Doboj magnenta rezonanca (mr) i ct preko Fonda

Obavještavamo cijenjene klijente da je Specijalistički centar ZU “FOCUS MEDICA” Doboj sa Fondom zdravstvenog osiguranja Republike Srpske potpisao ugovor o pružanju radioloških usluga magnetne rezonance i CT-a za osiguranike Fonda.

Pored privatnih pregleda, koje pacijenti mogu obaviti u našem specijalističkom centru (klik za detaljnije: USLUGE i CJENOVNIK), ponosni i srećni smo što ćemo dati svoj doprinos poboljšanju kvaliteta radioloških usluga dobojske regije i šire, koje se realizuju putem Fonda.

Magnetna rezonanca (MR) - Specijalistički centar ZU "FOCUS MEDICA" Doboj

Procedura za osiguranike Fonda zdravstvenog osiguranja prilikom obavljanja MR i CT pregleda u ZU “FOCUS MEDICA” Doboj

Magnetnu rezonancu i CT preko Fonda zdravstvenog osiguranja RS mogu ostvariti sva osigurana lica Fonda koja imaju specijalistički nalaz za navedene usluge, potom uputnicu porodične medicine i rješenje Fonda koje glasi na Specijalistički centar ZU “FOCUS MEDICA” Doboj. Nakon ovoga svoje pravo iz zdravstvene zaštite možete koristiti u našoj ustanovi.

 

ZAKAZIVANJE TERMINA (radiologija), kao i za sve ostalo nas možete posjetiti ili nas možete kontaktirati na broj telefona 053/962-635 ii 065/188-222.

Dr Obrad Jović, radiolog - Specijalistički centar ZU "FOCUS MEDICA" Doboj

Specijalistički tim dr Obrada Jovića Vama na usluzi!

 

Post Author: admin